Tanzilija Polujahtova

Полуяхтова Татьяна Закировна rođena je 1950 godine u Kazahstanu, a od djetinjstva živi u Rusiji. Radi kao pedagog, psiholog-savjetnik, obiteljski psihoterapeut, vodeći specijalista zdravstvenih i obrazovnih programa, seminara i treninga. Autorica je “Analitičke metode fraktalne dijagnostike, predviđanja i ispravljanja emocionalnog i fizičkog stanja osobe”. Patent br. 12520 objavljen je od strane Savezne službe za intelektualno vlasništvo Ruske Federacije 20. siječnja 2000. godine.

Autorica je i drugih korektivnih metoda u području fizike oblika i fizike boja: metode korekcije glasom (korekcija fizičkog i emocionalnog stanja), metode “Biokristal Spas” (u oblasti fizike oblika – utjecaj specifičnosti oblika na fizičko i emocionalno stanje). Numerologinja. Autorica mnogih znanstvenih članaka.

Autorica knjige ”Izvornik fraktalne mudrosti ili novi pogled na naše mogućnosti” (Moskva, 2002.).

Trenutno je predsjednica Međunarodne udruge za razvoj i promicanje metode fraktalnog uzorka.

Živi i radi u Yekaterinburgu, u Rusiji.

Obrazovanje i usavršavanje:

  • Godine 1992. diplomirala je na Sveučilištu za humanističke znanosti u Sankt Peterburgu: “Odsjek za pedagogiju i psihologiju”
  • 1992. godine studirala je na Medicinskom fakultetu br. 19, državnom poduzeću “ASSISTANCE”, Moskva, s diplomom “Mlađa sestra”.
  • Od 2005. do 2006. godine, usavršavanje na temu “Obiteljska i bračna psihoterapija” u Državnoj medicinskoj akademiji Čeljabinsk, Odjel za psihijatriju, psihoterapiju, narkologiju i medicinsku psihologiju
  • Od 2006. do 2007. godine, stručna prekvalifikacija u SEIHE “Chelyabinsk State University” na specijalitetu “Psihologija (klinička psihologija i psihoterapija)”
  • Od 2011. do 2012. godine, stručno usavršavanje na Zavodu za sportsku medicinu “Uralsko državno sveučilište tjelesnog odgoja i sporta” u Čeljabinsku u okviru programa “Tradicionalne i moderne zdravstvene tehnologije” na temu: “Korištenje tehnika metode fraktalnog uzorka u zadacima dijagnostike i korekcije psihofizičkog stanja čovjeka”.
error: Content is protected !!